Over Ons

Telecom Vastgoed, onderdeel van APWireless, is wereldwijd marktleider op het gebied van huur vooruitbetalingen van antenne-opstelpunten, gericht op de strategische verwerving en beheer van huurovereenkomsten van grond, mast en dak-antennes.

APWireless begon met investeren in huurovereenkomsten van antenne-opstelpunten in 2010 vanuit het hoofdkantoor in San Diego in de Verenigde Staten en is inmiddels uitgebreid tot 35 locaties wereldwijd. Onze investeringsportefeuille omvat duizenden huurovereenkomsten in 20 landen in Europa, Azië, Australië, en Noord- en Zuid-Amerika. Deze investeringen zijn gefinancierd door meer dan 600 miljoen Dollar van Amerikaanse investeerders Associated Partners LP en KKR & Co, LP.

Ons bedrijf ontwikkelt samenwerkingen met eigenaren van antenne-opstelpunten door hen een substantiële afkoopsom aan te bieden in ruil voor de rechten tot ontvangen van toekomstige huuropbrengsten gekoppeld aan het antenne-opstelpunt op hun eigendom. Bovendien streeft Telecom Vastgoed er naar om zoveel providers als mogelijk op de antenne-locatie aan te trekken zodat elke locatie naar zijn grootste potentie wordt beheerd.

APWireless opereert wereldwijd succesvol door het in dienst nemen van lokale telecom professionals. Erkennend dat elke markt anders is, benaderen we zaken als een internationale professionele dienstverlening. Zo baseren we onze oplossingen op de lokale wetgeving, financiële begrippen, gewoontes en talen. Met het ontwikkelen van een provider gesponsord huur investeringsprogramma, zal Telecom Vastgoed haar unieke expertise en diensten toe passen om zowel eigenaren van antenne-opstelpunten als providers te helpen met het bereiken van hun strategische en financiële doelstellingen.

Onze locaties

Titel: Over Ons
Bijgewerkt: oktober 18th, 2019
Auteur: Telecom Vastgoed