Non-profit / Voetbalclubs

Titel: Non-profit / Voetbalclubs
Bijgewerkt: mei 9th, 2019
Auteur: Telecom Vastgoed

Fortuna Sittard | Mei 2019

Fortuna Sittard heeft besloten het opstelpunt van KPN over te dragen aan Telecom Vastgoed. Het verhuren ervan behoort niet tot onze corebusiness. Ook hebben wij geen grip op toekomstige ontwikkelingen in de telecomwereld terwijl wij dit wel hebben over de beschikbaar gestelde waarde. De gesprekken zijn prettig verlopen, wij kijken met vertrouwen uit naar onze langdurige samenwerking.

Fortuna Sittard - Ron Quaedvlieg
Sittard

FC Dordrecht | Oktober 2016

In april zijn wij benaderd door Telecom Vastgoed over onze antenne opstelpunten welke bij ons in de lichtmasten van ons stadion hangen.
Naar aanleiding van de eerste gesprekken hadden wij besloten om de huurcontracten met de providers op te sturen om deze geheel vrijblijvend door Telecom Vastgoed te laten analyseren en een netto contante waarde berekening te ontvangen.
Doormiddel van een afspraak welke bij ons op locatie heeft plaats gevonden is ons duidelijk geworden wat de voordelen zijn om een samenwerking aan te vangen met Telecom Vastgoed.
Wij hebben zorgvuldig naar de verschillende aangeboden opties voor samenwerking gekeken en hebben daarna met een goed gevoel besloten om de langdurige samenwerking met Telecom Vastgoed aan te gaan.
De manier waarop de communicatie met Telecom Vastgoed ten tijde van het voortraject is verlopen hebben wij van begin tot het eind als zeer plezierig ervaren.
Wij raden u hierbij dan ook zeker aan uw opstelpunt door Telecom vastgoed te laten analyseren.
Graag willen we Jack, Mike en Maarten bedanken voor hun kundigheid en veelvuldig contact.

FC Dordrecht - Hans de Zeeuw, Algemeen directeur
Dordrecht

Paul Hermsen | November 2015

Aan de directie van Telecom Vastgoed.

Vorig jaar ben ik door de heer Mike Verkuijlen benaderd m.b.t een voorstel om een lichtmast te huren voor een lange periode.

Dit voorstel werd door mij met de nodige argwaan ontvangen en als zodanig afgedaan. Evenwel bleef de heer Verkuijlen mij benaderen en ik raakte er steeds meer van overtuigd dat ik te maken had met een serieuze gegadigde.
Wegens liquiditeitsproblemen heb ik de heer Verkuijlen uitgenodigd voor een gesprek. Hierin deed hij mij een voorstel dat deze problemen aanzienlijk zou verlichten.
Tevens ontving ik een concept contract. Dit heb ik door een notaris laten bestuderen hetgeen geleid heeft tot enkele kleinere aanpassingen.
Uiteindelijk zijn wij met hem in zee gegaan en achteraf moet ik vaststellen dat mijn argwaan in het begin had plaats gemaakt voor respect voor de wijze waarop deze zaak is afgewikkeld.
Excuses, Mike, voor mijn achterdocht en ik kan een relatie met Telecom Vastgoed van harte aanbevelen als zijnde een correcte en betrouwbare zakenpartner.
Wellicht tot een volgende keer.

Vriendelijke groeten,
Paul Hermsen
Roosendaal

R. Dijkema | Juni 2015

St Zeehondencreche,

Eind vorig jaar kwam ik in contact met Dhr Jack Roling over de mogelijkheden van ons antenne opstelpunt op het terrein van de Stichting Zeehondencrèche.
Het telefonisch contact was dusdanig interessant dat we een afspraak gemaakt hebben. Persoonlijk was ik niet op de hoogte van de mogelijkheden die Telecom Vastgoed bied om de huur van van de antennes af te kopen.
Hiermee komt er voor de stichting Zeehondencrèche meer financiële ruimte om te investeren in het broodnodige onderhoud aan de voorzieningen voor de opvang van de zeehonden.
Door de vasthoudendheid van dhr Jack Roling en zijn duidelijke uitleg hoe te handelen, is de overeenkomst nu een feit.
De Zeehondencrèche hoopt op een prettige samenwerking metTelecom Vastgoed voor de komende jaren!

Namens de Stichting Zeehondencrèche Pieterburen,
R. Dijkema
Pieterburen

Ruud Vis | Juni 2015 Bekijk

Bijdrage aan renovatie NAK kerk te Hilversum

Mede door de investering van Telecom Vastgoed in ons antenne opstelpunt is het mogelijk om de NAK te Hilversum te renoveren. We hebben hier gedeeltelijk nieuw interieur van kunnen aanschaffen waar we erg blij mee zijn.

De samenwerking met Telecom Vastgoed is prettig verlopen. Wij hebben ingezien dat het mogelijk is om eerder te kunnen profiteren van de waarde van onze locatie door deze te laten afkopen door Telecom Vastgoed. Ilse heeft het gehele proces goed begeleidt, wij voelden ons nauw betrokken en werden goed op de hoogte gehouden.

Wij raden andere eigenaren met een antenne opstelpunt zeker een samenwerking met Telecom Vastgoed aan.

Ruud Vis
Hilversum