Ons Team

Het management team van APWireless en Telecom Vastgoed is actief betrokken geweest bij de financieringen binnen de telecommunicatie-infrastructuur sinds de jaren 90. Gedurende de afgelopen 23 jaar is ons team betrokken geweest bij ongeveer 4 miljard Dollar in vermogensfinancieringen, waaronder duizenden huur vooruitbetalingen voor antenne-opstelpunten.

Titel: Ons Team
Bijgewerkt: februari 10th, 2020
Auteur: Telecom Vastgoed

Landelijk Team

Maarten van Munster, Directeur

Maarten is in 2015 bij Telecom Vastgoed in dienst gekomen. Maarten heeft altijd een fascinatie gehad voor netwerken en mobiele telefoons, hij was dan ook de eerste op de middelbare school met een mobiele telefoon (ter grote van een baksteen) om te kijken hoe dat nou eigenlijk werkt. In de afgelopen tien jaar heeft hij specialisaties opgedaan die zowel technisch, juridisch als commercieel van aard zijn, in zowel site acquisitie voor telecom operators en als technisch accountmanager bij een onafhankelijk systeem integrator, maar de bevlogenheid van Maarten is om te kijken hoe bestaande situaties (verder) kunnen worden verbeterd, in elk verschillend aspect door win/win situaties te creëren.

Zijn vrije tijd besteedt Maarten met zijn familie en het uitoefen van sporten, zoals fitness en hardlopen.

Marton van den Boom, Oprichter; Adjunct-Directeur

Ook Marton heeft meer dan 17 jaar ervaring in de telecombranche. Als verwerver en vergunningen specialist heeft hij zijn sporen ruimschoots verdiend. Half 2013 is Marton begonnen met het oprichten van Telecom Vastgoed. Na een enerverend eerste jaar heeft Marton het spreekwoordelijke stokje over gedragen aan Maarten teneinde zich te kunnen richten op zijn passie: het op zorgvuldige wijze adviseren en begeleiden van eigenaren van opstelpunten bij de mooie kansen die Telecom Vastgoed hen biedt.

Pascal Jonkers, Senior Verwerver

Pascal is in september 2014 in dienst gekomen bij Telecom Vastgoed. Voordat hij ons team kwam versterken, vervulde hij functies met name in de commerciële-dienstverlenende sector. Pascal is een “mensen-mens” en haalt zijn plezier in werken uit het dagelijks contact met zijn relaties. Het juist adviseren en zorgen dat anderen daar beter van kunnen worden, vindt hij een uitdaging.

Naast zijn werk is Pascal bondsscheidsrechter voor de KNKV (korfbal), groot fan van SC Heerenveen en trotse vader en echtgenoot.

John-John Arnold, Verwerver

Sinds begin 2017 is John-John aan boord bij Telecom Vastgoed. Hij is sindsdien gericht op zoek naar organisaties met ambitie. Organisaties die willen veranderen en verbeteren op de core business. Hij is begonnen in de financiële wereld maar snel overgestapt naar de Telecom waar hij bijna 20 jaar in diverse commerciële en adviserende rollen actief is geweest. Hij heeft van MKB tot grote (vastgoed) organisaties geadviseerd op gebied vaste telefonie, mobiele telefonie, datanetwerken en internetoplossingen. Hij is oplossingsgericht en denkt altijd in “hoe gaat dit wél lukken?”. Naast Telecom Vastgoed is hij actief als lid van Raad van Advies van de Zorgoppas. De zorgoppas helpt ouders met het vinden van een vakkundige oppas voor hun zorgintensieve kind. Zijn vrije tijd brengt hij graag door met zijn gezin waarbij reizen en sporten belangrijke elementen zijn. In de resterende vrije tijd fotografeert hij graag.

Carla Heefer, Verwerver

Carla Heefer maakt sinds Mei 2019 deel uit van het Telecom Vastgoed team. Carla heeft commerciële functies bekleed in de zakelijke dienstverlening (bank/verzekeringen). Na de crisis heeft zij de overstap gemaakt naar de techniek, omdat hier haar interesse ligt. Zij heeft onder andere met veel plezier sinds 2015 gewerkt voor een Amerikaanse fabrikant voor elektrische voertuigen. Carla is liefhebber van auto’s en motoren en houdt van mens en dier. Zij is graag sportief bezig en je vindt haar geregeld vooraan bij rock concerten. Zij heeft het haar persoonlijke missie gemaakt bij Telecom Vastgoed om op het juiste moment mensen en organisaties blij te kunnen maken met een deal die voor beide partijen optimaal is.

Directie Team

Scott E. Langeland, Co-CEO

Scott is verantwoordelijk voor het juridische en operationele team van APWireless. Hij speelt een belangrijke rol binnen de organisatie en is op dit moment nauw betrokken bij de Juridische teams in 14 verschillende landen. Scott is Cum Laude afgestudeerd aan de Thomas Jefferson School of Law en hij heeft jarenlange ervaring in herstructureringen, financiën, vastgoed en procederen. Voor zijn tijd bij APWireless heeft hij gewerkt bij het advocatenkantoor van James T. Bentson. Naast zijn juridische opleiding heeft Scott ook een Bachelor Economie aan de Universiteit van Utah, Salt Lake City, behaald.

Daniel J. Hasselman, Co-CEO

Dan heeft meer dan 19 jaar ervaring in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Dan werd benoemd als Managing Director van APWireless vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Dan is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group, een bedrijf dat vooruitbetalingen van huurovereenkomsten onderhandelde namens RFS Capital. Dan begon in de telecombranche door het openen en beheren van een kantoor voor een marktleider in de huur vooruitbetaling branche. Als ondernemer is Dan betrokken geweest bij vele start-ups, waaronder vastgoed, kredietverlening, verwervingen en beleggingsmaatschappijen. Op vroege leeftijd richtte Dan het bedrijf U.S. Home and Loan, Inc. op, een van de best presterende dochterondernemingen van de op één na grootste Hypotheekverstrekker van de Verenigde Staten. Dan heeft gestudeerd aan Minnesota State University en San Diego State University.

Andrew K. Wood, Managing Director

Andy heeft meer dan 21 jaar ervaring als een uitvoerend professional in de vastgoedsector en in telecommunicatie-infrastructuur. Voordat Andy werd benoemd als Managing Director van APWireless, vervulde hij diezelfde rol bij WIP. Andy is ook medeoprichter en eigenaar van de Vertical Capital Group. Met zijn achtergrond in onroerend goed, hypotheken en telecommunicatie-infrastructuur, is Andy een pionier in de vooruitbetaling van huurovereenkomsten. Andy begon in de Telecombranche door te werken in opdracht van de telecomproviders in de Verenigde Staten als consultant voor een toonaangevend telecommunicatiebedrijf. Andy is ook lid geweest van de raad van bestuur van het San Diego Gaslamp District. Andy behaalde zijn Bachelor of Arts in Finance and Business Administration op de San Diego State University.

Thomas Evans, Senior Vice President - North Atlantic

Tom is in 2011 bij APWireless in dienst getreden om het succes dat APWireless in Amerika heeft, ook in Engeland te realiseren. Na een succesvolle start in Engeland, heeft Tom ook Ierland met succes op de kaart gezet. Onlangs heeft Tom bovendien een actieve leidinggevende rol gekregen in delen van West- en Oost Europa. Tom heeft, voordat hij bij APWireless in dienst is getreden, voor meer dan 15 jaar als verwerver voor telecom providers gewerkt en hij heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van vastgoed management. Verder heeft Tom nog voor een toonaangevend verwervingsbureau gewerkt als nationaal acquisitie- en planningsmanager en heeft hij als consultant gewerkt voor eigenaren van antenne-opstelpunten. De functie van Tom richt zich vooral op het verder ontwikkelen en besturen van APWireless binnen de UK, Ierland, Nederland, Duitsland, Hongarije en Roemenië.

Roula Heleiwa, Chief Operating Officer

Roula heeft meer dan 25 jaar (inter)nationale ervaring in verschillende directiefuncties die zich zowel in het operationele domein, als op het financiële vlak bevinden. Voordat zij bij APWireless/Telecom Vastgoed kwam, heeft Roula meer dan 15 jaar bij het Ritz-Carlton Hotel concern gewerkt in diverse rollen, en was zij een pionier binnen de organisatie, door het eerste “luxury lifestyle hotel” merk voor het bedrijf te starten en verder te ontwikkelen. Daarna was zij binnen de Travel Retail divisie van Louis Vuitton Moët Hennessy (LVMH) eindverantwoordelijk voor finance/sales en operations van meer dan 85 merken binnen het luxe segment. Tevens heeft zij een transactie begeleid die meerdere miljarden dollars bedroeg en die een uitbreiding van het concern mogelijk maakte naar de eilanden van Hawaï. Recentelijk diende zij als een CFO voor een privé vastgoed management concern in San Diego, waar zij zich bezig hield met (her)onderhandelingen, verkoop, acquisitie, (her)financieren van meer dan 4.000 woon en zakelijke eenheden. Roula heeft een MBA in International Business & Finance en spreekt bovendien vier talen.

Ryan McGee, Chief Financial Officer

Ryan heeft meer dan tien jaar ervaring als financieel specialist/professional. Voordat Ryan tot financieel directeur is benoemd, heeft Ryan de functie van corporate controller bij APWireless uitgeoefend. Voor zijn tijd bij APWireless heeft Ryan voor Ernst and Young gewerkt, waar hij zich bezighield met Advies en Assurance in de technische sector. Hij heeft een Bachelor Accountancy en een Bachelor Business Administration behaald aan de Cal Poly, San Luis Obispo.